/ / / LED taustavalaistu taulu (omalla kuvalla)

LED taustavalaistu taulu (omalla kuvalla)

295,00

Toimme taulun 2021 -luvulle led-valoilla.
Kuvassa olevan taulun koko on 100 cm x 140 cm. Taulua on saatavana erikokoisina, ota yhteys asiakaspalveluun tilaa@tilaatuote.fi tai p. 0500 926 162 / Helena

Lähetä kuva

(max file size 512 Mt)

Kuvaus

Päivitimme valokuvataulun 2021-luvulle. Taulun erikoisuus on älyohjattavat led-taustavalot. Tämän taulun avulla tärkein kuvasi korostuu huomiota herättävällä tavalla verrattuna perinteisiin tauluihin. Taulun taustavalaistus on liitettävissä erilaisiin älykodin ohjausjärjestelmiin; Google Assistant ja Amazon Alexa. Apple HomeKit tuki tulossa. Taulun valoja voidaan ohjata puhelimella, tabletilla (Android, iPhone ja iPad) ja mukana tulevalla kaukosäädöllä.

Laitteessa on täysin säädettävät RGB-valot. CCT: 2200 – 4000 K (valkoinen väri), 100+ RGB värivaihtoehtoa – valokirkkaus on himmennettävissä sovelluksella tai kauko-ohjaimella. Laite yhdistetään älylaitteisiin WiFi-yhteydellä. Valojärjestelmä vaatii kotona olevan jatkuvan WLAN-verkon (ei toimi puhelimesta jaettavalla nettiyhteydellä Ethering). Taulun valot saa ajastettua kellon mukaan sovelluksen kautta. Infrapunakaukosäätimestä saa valot kytkettyä päälle / pois, samoin kuin värien säätö.
Virtajohdon pituus on:

Mallitaulun koko on 100 cm x 140 cm.