Visual Trading

Olen porilainen kuva-artesaani Helena Lahtinen, Visual Trading Oy:n ja Tilaa tuote -verkkokaupan takana. 

 

@Pyhamarkus

Markus Koskinen

Ilona Deco

Ilona Deco kehittää ja valmistaa Hilma-Marian tuotemerkillä saippuoita ja kodinhoidon tuotteita Suomessa käsityönä.

Kun lapsenlapseni sairastui psoriakseen joitakin vuosia sitten, syntyi meillä aito tarve mahdollisimman luonnollisille, turvallisille ja hellästi peseville tuotteille. Kun sellaisia ei helpolla löytynyt markkinoilta, päätin yrittää luoda ne itse. Hilma-Marian tuotesarjaa alettiin kehittelemään, tuotteita pohdittiin käyttötarpeiden mukaan ja tuoksuja luotiin niin että ne ovat käyttäjälle mieluisia mutta myös herkkäihoisille sopivia.

Hilma-Marian tuotteet pyritään valmistamaan mahdollisuuksien mukaan kotimaisista raaka-aineista sekä luonnontuotteista. Tuotesarjamme on osaksi ekologinen, esimerkiksi Piparminttu, Lemon, Punainen greippi ja Rosmariini pyykkietikat ovat täysin ekologisia tuotteita, niissä käyttämämme tuoksut ovat eteerisiä luonnon tuoksuöljyjä.

Uutuustuotteemme Tiskisaippua uudelleen käytettävässä keramiikka-astiassa, on alkua Zero Waste tuotteillemme.
Kun julkaisimme tuotteen 29.1.-21, se sai niin valtavan huomion, että tuotteet loppuivat heti kesken.

Jälleenmyyjämme löydät https://www.ilonadeco.fi sekä kasvavan valikoiman tuotteitamme tilaatuote -verkkokaupassa. 

Korusuunnittelu Henna K

Olen porilainen kultaseppä Henna Kallionkieli. Suunnittelen ja toteutan korut asiakkaalle käsityönä omien toiveiden mukaan. Minulla on lisäksi valtava määrä omia korusarjoja.

Valmistan myös muistokoruja. Sulatan metallin myös asiakkaan omasta materiaalista. Lisäksi teen jouhi- sekä tuhkakoruja.

Korujen lisäksi käsissäni muovautuu myös nahka. Teen nahasta hevos- ja koiravarusteita, sekä laukkuja ja paljon muuta. Pajallani (Yrjönkatu 11, Pori) pidän myös erilaisia korukursseja. Tuotteitani on nyt myös myynnissä tilaatuote.fi -verkkokaupassa.
Clipsery

Clipsery valmistaa premium-tason vaatekoruja, joissa kaikki riipukset ovat hopeaa. Clipsery-vaatekorulla voit kiinnittää esimerkiksi neuletakin, villatakin tai jakun. Kaikki Clipsery korut toimitetaan kauniissa säilytysrasiassa.

Clipsery