Visual Trading

Visual Trading / Ella Helander

Olen porilainen 36 wee Helsingissä graafista alaa opiskellut 8-vuotiaan prinsessan ja 12-vuotiaan koirapapan äiti.

Olen työskennellyt aiemmin sivistystoimialalla reilun 11 vuoden ajan. Viime kesänä uskalsin vihdoin hypätä kohti tuntematonta – irtisanouduin ja aloin opiskella. Jo lukiossa ajattelin, että graafinen ala olisi minun juttuni. Kaliforniassa asuessani haaveilin hakevani San Diego Art Schooliin, mutta palattuani Suomeen tein turvallisen valinnan ja päädyin opiskelemaan turvalliseen, lähes varman työllisyyden tuovaan ammattiin.

Ehkä en olisi nuorena myöskään ollut tälle alalle valmis ja tarpeeksi rohkea. Ajattelen, että taiteilijuuteen liittyy valmius asettaa itsensä alttiiksi yleisön reaktioille, pilkalle ja ylistykselle. Se on iso askel, jota harrastajan tai nuoren on vaikea ottaa.

Vaikka inhoan yli kaiken aikatauluja (ja kiirettä), olen pyrkinyt jaksottamaan toimeni kahden viikon sessioihin. Graafisen suunnittelun ja kuvitusten tekeminen on hyvinkin pisteenviilausta ja pöydän ääressä istumista – taulujen maalaaminen on tälle ihanaa vastapainoa!

Jos kaipaat esimerkiksi käyntikortteja, logoa firmallesi tai kutsukortteja juhliisi, laita minulle viestiä! 

Kaipaisitko kotiisi tai työpaikallesi piristystä taiteen muodossa? Autan mielelläni! Valmiita teoksiani on esillä  Instagramissa, mutta teen mielelläni myös tilaustöitä! Tilaustöiden hinnat määräytyvät koon ja tekniikan mukaan! Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Konsultointi Kottarainen

Nina Gratschew / Konsultointi Kottarainen

Edelliseen postaukseen liittyen pitää kertoa vielä näistä pelikorttikorviksista!⁠

Poikkesin tässä jokunen aika sitten Helena Lahtisen juttusille, joka pyörittää Tilaatuote.fi -verkkokauppaa ja hänen kauttaa saa kaikkea hauskaa promomatskua teetettyä.⁠

Jostain syystä juttua tuli Jone Nikulasta ja erikoisista pelikorteista, jotka Jonen kuoleman alla olivat mulle ilmestyneet stadissa. ⁠

Helenan verkkokaupassa on Pia Petäjän valmistamia hauskoja pelikorttikorviksia. Satuin ääneen pohtimaan, josko Pia voisi tehdä mulle muistokorvikset ja laittaa niihin myös nuo poikkeukselliset pelikortit. Helena otti asiasta onkeensa ja jo parin päivän päästä oli minulla tällaiset kauniit pelikorttikorvikset – näissä kulkee kultainen Jone Nikula aina mun mukana ❤️⁠

Kiitos @tilaatuote.fi ja Helena Lahtinen sekä taiteilija Pia Petäjä.

Visual Trading

Visual Trading / Helena Lahtinen

Olen Helena Lahtinen ja puuhanainen Visual Trading ja Tilaatuote -verkkokaupan kulisseissa.

Toimenkuvani on niin kirjava, ettei sitä voi somepostaukseen laittaa, mutta käärin hihat niin nettisivujen kuin isojen kuvatulosteidenkin parissa enkä kaihda fyysistäkään hommaa eli keikun tikkailla asentamassa teippejä milloin mihinkin ikkunaan ja auton oveen.

Innostun uusista ideoista ja rakastan ideointia eli jos sulla on joku pähkähullu idea, niin laitahan viestiä ja funtsitaan, miten se toteutettaisiin!
Ilona Deco

Ilona Deco / Anne Kankaanpää

Ilona Deco kehittää ja valmistaa Hilma-Marian tuotemerkillä saippuoita ja kodinhoidon tuotteita Suomessa käsityönä.

Kun lapsenlapseni sairastui psoriakseen joitakin vuosia sitten, syntyi meillä aito tarve mahdollisimman luonnollisille, turvallisille ja hellästi peseville tuotteille. Kun sellaisia ei helpolla löytynyt markkinoilta, päätin yrittää luoda ne itse. Hilma-Marian tuotesarjaa alettiin kehittelemään, tuotteita pohdittiin käyttötarpeiden mukaan ja tuoksuja luotiin niin että ne ovat käyttäjälle mieluisia mutta myös herkkäihoisille sopivia.

Hilma-Marian tuotteet pyritään valmistamaan mahdollisuuksien mukaan kotimaisista raaka-aineista sekä luonnontuotteista. Tuotesarjamme on osaksi ekologinen, esimerkiksi Piparminttu, Lemon, Punainen greippi ja Rosmariini pyykkietikat ovat täysin ekologisia tuotteita, niissä käyttämämme tuoksut ovat eteerisiä luonnon tuoksuöljyjä.

Uutuustuotteemme Tiskisaippua uudelleen käytettävässä keramiikka-astiassa, on alkua Zero Waste tuotteillemme.
Kun julkaisimme tuotteen 29.1.-21, se sai niin valtavan huomion, että tuotteet loppuivat heti kesken.

Jälleenmyyjämme löydät https://www.ilonadeco.fi sekä kasvavan valikoiman tuotteitamme tilaatuote -verkkokaupassa. 

Korusuunnittelu Henna K

Korusuunnittelu Hennak / Henna Kallionkieli

Olen porilainen kultaseppä Henna Kallionkieli. Suunnittelen ja toteutan korut asiakkaalle käsityönä omien toiveiden mukaan. Minulla on lisäksi valtava määrä omia korusarjoja.

Valmistan myös muistokoruja. Sulatan metallin myös asiakkaan omasta materiaalista. Lisäksi teen jouhi- sekä tuhkakoruja.

Korujen lisäksi käsissäni muovautuu myös nahka. Teen nahasta hevos- ja koiravarusteita, sekä laukkuja ja paljon muuta. Pajallani (Yrjönkatu 11, Pori) pidän myös erilaisia korukursseja. Tuotteitani on nyt myös myynnissä tilaatuote.fi -verkkokaupassa.